inenaso: To mi připomnělo čas, kdy jsme dělali karbanátky ze všeho, nejoblíbenější byly z vařené a mleté pšenice a z hrachu(tedy každý zvlášť) Zeleninové, květákové, prostě ze všeho jde uplácat tohle velice dobrý jídlo
valach-ostrawski: Čínská kuchyně říká, že sníst se dá naprosto všechno, pokud je to nasekáno na dostatečně malé kousky.
tales: U nás právě zelenina,hrách a jiné nemají šanci. Květák si udělám jen když Jiřík odjede nějak hodně daleko a můžu celý den větrat.
adil: Díky za nápad, zkusím dědoušovi udělat, ale chlapi jsou mlsní, tak přidám nějakou tu uzeninu. Moje vločková polévka mu chutná, tak proč ne vločkový karbanátek, že jo? Dám vědět jak jsem v týdnu uspěla
---
adil.pise.cz
bitita*: čéče, vločkové karbanátky, to slyším prvně my děláme krom klasických i cuketové a nebo houbové.. ale děláš mi takové chutě, že si snad ty karboše uplácám dneska k večeři..
letím si koupit vločky
tales: Čéče, to zkus, všichni baští, že musíš to mlaskání slyšet . Fakt to chutná i klukům
bitita*: jasně, že slyším..stačilo jen otevřít okno a zaposlouchat se
a z vlastní zkušenosti musím říct, že většinou jsou chlapi lepší strávníci, než
a navíc, znáš - hlad je nejlepší kuchař