sargo: To jsou story Dobrý chleba, to je problém veliký. Už jsem to měla krásně vychytaný - a oni se zhoršili! Najednou začal být hrozně drobivý. Tak hledám dál. I za toho pekaře bych si připlatila, kdyby to stálo za to, však máme spotřebu nevelkou.
... no a měla? Pěkné půlky?
tales: No jak bych to řekla? Je to "stará škola" a tak rozkrojí chleba a dá Jiříkovi vybrat, kterou půlku chce. Takže jsem klidná ...
hospodynka: Problém s chlebem vyřešil muž tím, že si začal péct podle své chuti. Jeden den cibulový, druhý den špekový, potom třeba s čili...Sobě a holkám peču bezlepkový tak dvakrát do týdne a musím se pochlubit, chutná mnohem lépe než kupovaný.
tales: Taky jsme jeden čas pekli, v troubě i v pekárně. Ale nějak mě to přestalo bavit. Hlavně mě ten chleba chutnal a rostla mi pr..l
adil: Je pravdou, že chleba se dříve tak nedrobil, zrovna dnes jsem to mužovi říkala, to je vždycky drobků když se krájí, někdy se to sype, jako piliny. My máme rádi Horal z Kauflandu, ten se zatím tak nedrobí. Ale jak dlouho, než bude ? A pasecký neznám, kde ho mají? Muž také brblá na kvalitu chleba,ale každý den péct doma, to by se mi tedy nechtělo
---
adil.pise.cz
tales: Pasecký chleba kupujeme v pekárně buď na Londýnský ulici zastávka Růžodol 1 a nebo na Fugnerce vedle levného textilu.
Jo Horal jsme taky kupovali chuťově dobrý, ale někdy měl tvrdou kůrku.