lused (-: vypadaji fakt krasne. bohuzel jsem jeden z tech co neznaji jinak takze mam na jazyku, ze vypadaji krasne jak z dobreho obchodu. trochu si pripadam, jak ty deti co bastej kureci rizky a michany vajicka a nikdy nevideli zivou slepici. nevim jestli to pro Tebe Tales bude pochvala, ale podle obrazku mi pripominaji nejlepsi housky co znam a to z Globusu tady u nas. maj makovy, se soli a bez posypu a jsou krasny a kdyz jsou cerstvy tak mi chutnaj. pak uz je to horsi tak je mrazim. no pak tu mame billu to je nechutny tvar podobajici se pecivu. podivny rohliky - jen tak vyprdlej valecek z nejakyho vytlacovace testa, housky vypadaj podobne jen jsou kulaty a maj na sobe nejaky šlincy. penny ma rohliky a housky klasicky motany a celkem chutny? no jedly. albert u nas ma asi vic dodavatelu peciva, bo nekdy ma rohliky klasicky motany a nekdy prumyslovy z billa/tricatel rohliks machine. lidl bez komentare, tam co nejmin, kaufland jezismarja doufam ze nikdy. maly kramky tu nemame, ty se tu fakt neuzivej, k cinanum nechodim. a jakobysoukromej pekar jecminek v metru ma ted rohlik pocitam ze za 3 a vic a to fakt ne. rozumim jim, ze asi jinak nemuzou, ale mne taky nikdo nedotuje a kvalitou jsou stejny jako penny albert lidl. a kdyz uz jsem u toho tak z chlebu mam rad Hostivarskej pecen, kulatej, docela drahej, ale vydrzi mekkej celkem dlouho, nekazi se, nemeni chut, je dobrej i tvrdej no a pak z billy - ja tomu rikam malej chleba, oni dalaman (pro mne akuratni velikost) za 11 káčé bochnicek nevim asi ctvrtkilovej ale taky chutnej, ma tlustou kurku (mam rad) taky celkem vydrzi, nemeni chut ale maj ho jen nekde a malo. noa kdyz uz jsme u toho a uz koncim tak tohle pecivo skladuju v lednici. vim, ze se rika, ze se nema, ale nevim proc, zivotnost se tomu podle mne prodluzuje oproti skladovani pri kuchynske teplote. normalne v mikrotenovym pytliku. tak asi tak