Článek Houstičky

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Houstičky

26. 01. 2013 - 15:37

adil: No, tu vůni cítím až sem ! Že bych je taky zkusila ! Dneska ne, jsem nějak líná. V novinách jsem narazila na článek o pečení chleba a tip na zhotovení kvásku. Při nákupu jsem se sháněla po žitné mouce. "Nač ji potřebuješ" ptá se hlava rodiny, a já - "chtěla bych si udělat kvásek a upéct chleba". S velkým nadšením jsem se ale nesetkala Ale houstičky udělám, díky za recept.

---
adil.pise.cz

26. 01. 2013 - 17:29

tales: Chleba není taky těžký, peču ho s pivem Aby chlapům chutnal hihi
http://tales.pise.cz/146493-chleba.html

---
tales.pise.cz

26. 01. 2013 - 15:53

hospodynka: Jako od profíka

---
hospodynka.pise.cz

26. 01. 2013 - 17:30

tales: Díky za pochvalu.

---
tales.pise.cz

26. 01. 2013 - 17:11

inenaso: Vidíš jaká ty jsi šikovná hospodyně, Taky bych si dala houštičky, ale kdyby mi je nějdo umotal, nebo alespoň na ně zadělal.

---
inenaso.pise.cz

26. 01. 2013 - 17:31

tales: Kdyby jich bylo víc, třeba by jsme nějakou poslali tvým směrem Nezbyla ani jedna.

---
tales.pise.cz

26. 01. 2013 - 17:18

kerria: Skoro tu vůni cítím. Rohlíčky budu péct zítra, tak nad tvým článkem přemýšlím, jestli pro změnu neuplést houstičky. Těsto mám skoro stejný, jen do něj dávám ještě trochu rozpuštěnýho sádla.

---
kerria.pise.cz

26. 01. 2013 - 17:32

tales: Je fakt, že se sádlem by lépe klouzaly do krku

---
tales.pise.cz

28. 01. 2013 - 08:27

tales: Tak jsem hned v neděli upekla další a tentokrát s tím sádlem - škvarkovým a jsou lepší. To dá rozum

---
tales.pise.cz

27. 01. 2013 - 08:29

newold®blbne.cz: Tedy! Vypadají přímo božsky!
Já chtěla včera taky péct, ale šoupli mi sem na hlídání malého, a to jsem nemohla dělat nic. Ani uklízet. Ani prát. Natož péct, to dá rozum.
Když hlídám, tak hlídám, no ne?

---
newold.blbne.cz

27. 01. 2013 - 09:05

tales: Jasně, když se hlídá mládě, tak se nepeče, neuklízí... To se hezky užívá hlídání

---
tales.pise.cz

27. 01. 2013 - 21:23

lused (-: vypadaji fakt krasne. bohuzel jsem jeden z tech co neznaji jinak takze mam na jazyku, ze vypadaji krasne jak z dobreho obchodu. trochu si pripadam, jak ty deti co bastej kureci rizky a michany vajicka a nikdy nevideli zivou slepici. nevim jestli to pro Tebe Tales bude pochvala, ale podle obrazku mi pripominaji nejlepsi housky co znam a to z Globusu tady u nas. maj makovy, se soli a bez posypu a jsou krasny a kdyz jsou cerstvy tak mi chutnaj. pak uz je to horsi tak je mrazim. no pak tu mame billu to je nechutny tvar podobajici se pecivu. podivny rohliky - jen tak vyprdlej valecek z nejakyho vytlacovace testa, housky vypadaj podobne jen jsou kulaty a maj na sobe nejaky šlincy. penny ma rohliky a housky klasicky motany a celkem chutny? no jedly. albert u nas ma asi vic dodavatelu peciva, bo nekdy ma rohliky klasicky motany a nekdy prumyslovy z billa/tricatel rohliks machine. lidl bez komentare, tam co nejmin, kaufland jezismarja doufam ze nikdy. maly kramky tu nemame, ty se tu fakt neuzivej, k cinanum nechodim. a jakobysoukromej pekar jecminek v metru ma ted rohlik pocitam ze za 3 a vic a to fakt ne. rozumim jim, ze asi jinak nemuzou, ale mne taky nikdo nedotuje a kvalitou jsou stejny jako penny albert lidl. a kdyz uz jsem u toho tak z chlebu mam rad Hostivarskej pecen, kulatej, docela drahej, ale vydrzi mekkej celkem dlouho, nekazi se, nemeni chut, je dobrej i tvrdej no a pak z billy - ja tomu rikam malej chleba, oni dalaman (pro mne akuratni velikost) za 11 káčé bochnicek nevim asi ctvrtkilovej ale taky chutnej, ma tlustou kurku (mam rad) taky celkem vydrzi, nemeni chut ale maj ho jen nekde a malo. noa kdyz uz jsme u toho a uz koncim tak tohle pecivo skladuju v lednici. vim, ze se rika, ze se nema, ale nevim proc, zivotnost se tomu podle mne prodluzuje oproti skladovani pri kuchynske teplote. normalne v mikrotenovym pytliku. tak asi tak

28. 01. 2013 - 09:56

tales: No hezky , udělal jsi nám tu sondu do pekárenských výrobků
Houstičky byly menší než v obchodě, ale měly nějakou chuť (výbornou).
Nevím, z čeho dneska ty housky pečou, ale příjdou mi takové papírové , bez chuti a za celozrnný rohlík si zase sakra připlatíš. Jiřík často vzpomíná na českolipské housky, lituje, že si nějakou neschoval na pak (na těď)

---
tales.pise.cz

28. 01. 2013 - 19:36

lused (-: ty tvoje výdobytky pekárenské vypadaly naprosto uzasne. ano na obrazku sic mensiho vzrustu, o to hojněji se však na plechu nacházely. nedivim se, že kde před chvílí tvá pletenka, tam po chvíli černá díra. jen trochu kosmických plynů a mezihvězdného prachu zůstalo.
a doted nevim jak poznat celozrnne pecivo od obarveneho karamelem nebo barvivem aby jakože. takze na tuto potravinu podvodniku jsem zanevřel.
tož zdar tvé troubě a rukoum

29. 01. 2013 - 08:53

tales: Děkuji za pochvalu
Ty na to jdeš moc vědecky.Celozrnné pečivo má semínka a je drahé (někdy taky né moc dobré) Jinak v prodejně by ti měli na požádání ukázat z čeho se pečivo peče.
Třeba v Globu mají takovou knihu když stojím frontu je alespoň co číst hihi.

---
tales.pise.cz